Transavia

Ești gata să pui bunătățile Fragedo Deli Barbeque pe grătar?

A venit din nou mult așteptatul sezon al grătarului. E timpul să pui tot ce e mai bun pe grill! Produsele Fragedo Deli Barbeque sunt create pentru a-ți oferi combinația perfectă de carne de pui proaspătă și condimente rafinate.

Prepararea cărnii de pui la grill este un proces special, care necesită răbdare, grijă și măiestrie culinară, pentru a-și păstra intacte gustul și proprietățile nutritive. De aceea, mirodeniile aromate pe care le folosim sunt atent alese și adaptate fiecărei părți ale puiului, fie că este vorba de piept, aripioare sau pulpe.

Descoperă mai multe feluri în care poți prepara produsele din gama Fragedo Deli Barbeque așa cum trebuie pe www.transavia.ro/retete/pui-gatit-asa-cum-trebuie

Transavia

De la bon la premii legendare, în doar 3 pași:

01
Transavia

Cumpără, până pe 30.06.2024, cel puțin un produs din gama Fragedo Deli Barbeque.

02
Transavia

Înscrie bonul de cumpărături în formularul de mai jos.

03
Transavia

Mult succes la gătit și în tragerea la sorți ce va avea loc la sfârșitul campaniei.

Ia acasă premii care încing distracția!

Râșnițe electrice pentru sare & piper de la Mobexpert
Transavia

Un grătar legendar înseamnă nu doar o carne fragedă și suculentă, ci și o condimentare perfect echilibrată. Râșnița electrică pentru sare & piper este accesoriul perfect de care ai nevoie pentru a atinge perfecțiunea gustului!

Termometre digitale de la Mobexpert  
Transavia

Orice petrecere de grătar are nevoie de pasiune pentru gătit, dar și de instrumentele potrivite. Termometrul digital este asistentul de încredere care controlează frigerea, prăjirea și afumarea cărnii. Nu numai că măsoară temperatura, dar o și afișează digital, ca să poți urmări când sunt gata preparatele de pe grill direct pe telefon. Cu ajutorul lui, vei găti ca un adevărat chef!

Kit legendar Berero.ro
Transavia

Fie că vrei să frăgezești puiul într-o marinadă specială de bere, să pui la rece numai beri de calitate pentru invitați, ori să te mândrești cu o bere artizanală creată special pentru tine, kit-ul legendar format din 12 beri de la Berero.ro va completa perfect masa și distracția de la grătar!

Set de farfurii personalizate Fragedo
Transavia

Știi care este prima regulă a unui grătar legendar? Farfuria trebuie să fie mereu plină! Atunci când vrei să fii gazda perfectă, contează și gustul, și prezentarea. Așa că servește cu stil bunătățile de pui de pe grătar cu ajutorul unui set special de farfurii personalizate Fragedo!

Marele Premiu
Un grătar premium Broil King de la Mobexpert

De ce să ai un grătar obișnuit când poți să câștigi un grătar cu adevărat impresionant? Grătarul BROIL KING de la Mobexpert este creat din materiale ce garantează durabilitatea & rezistența acestuia, are un sistem de ardere din oțel inoxidabil și oferă o suprafață generoasă pentru gătit. Ești gata să-l pui la treabă și să te bucuri de o mulțime de grătare legendare în viitor?

Transavia

Ți-e poftă să câștigi? Completează formularul: